Vores butik i Aarhus har normale åbningstider for reparation af enheder men lukket for salg af tilbehør.

iPhone 11 Skærm Reparation Fra Kun 799,-kr

Har du brug for reparation af din iPhone 11 ? Er skærmen knust eller har den bare fået en flænge? Hvad med kameraet, opladeren, wifi-forbindelsen eller powerknappen – virker de optimalt?

Uanset hvilke af ovenstående fejl m.m det skulle være, så er vi i Fastfix opsat på at få løst problemet bedst muligt. Vi er stolte af at kunne tilbyde den højeste kvalitet i vores reservedele og den bedste pris på markedet.

2 års garantiWalk-in servicePrisgaranti

iPhone 11 Reparations Priser

Vi yder 24måneders garanti på alle vores reparationer ved fremvisning af kvitteringsbevis

ReparationPrisReparationstid
Skærm - A Kvalitet799,-15-60 min
Skærm - Original Kvalitet999,-15-60 min
Bagglas1000,-3 timer
BatteriXX
Ladeport & Jackstik499,-2 timer
Tænd og Sluk Knap499,-2 timer
Volume & Lydløs Kabel499,-2 timer
Bag Kamera699,15-60 min
Højtaler v. øret599,-15-60 min
Musik Højtaler599,-15-60 min
Mikrofon499,-2 timer
Baggcover (Ramme + Bagglas)1699,-1 dag
Wifi/GPS499,-60 min
Vibarator499,-15-60 min
Softwareproblem & Opdatering199,-60 min
Diagnose (Tjekke mobilen for fejl)gratis1 dag
Vandskade Diagnosegratis1 dag

DK's Bedst Anmeldte Reparatør!

Ofte Stillede Spørgsmål

Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kigge forbi vores butik på Frederiks Alle 134, når det passer dig bedst. Vi ligger midt i Århus. Vores tekniker står altid til rådighed og klar til at hjælpe dig. Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os først og høre hvordan ventetiden er. 

Vi klarer faktisk 90% af alle opgaver indenfor 1 time på ’normale’ dage. Hvor lang tid det tager afhænger af hvilken opgave det er. Hvis du har en skade på din skærm til din iPhone, Samsung Galaxy eller lignende, så klarer vi det på en times tid. Det samme med udskiftning af batterier, defekte knapper og kabler. Vandskader tager længere tider, fordi vi skal lave en større diagnose af hvor der er sket skader og defekter.

Der kan være enkelte tilfælde hvor vi ikke kan hjælpe dig samme dag, til trods for vores stort lager med reservedele, da vi kan mangle enkelte dele. Er du i tvivl, kan du altid ringe og få en vurdering på hvor lang tid det tager, men du er også velkommen til at kigge forbi vores butik. Vi har altid tid til at se på opgaven.

Vi bruger originale dele hvor vi kan få dem. De fleste producenter sælger IKKE originale dele til forhandler. Hvis du støder på en forretning der påstår det, ja så bør du nok se dig om efter et sted, der er ærlig overfor dig.

Vores reservedele er af absolut højeste kvalitet på markedet – og kun det – derfor har vi også som en af få værksteder en garanti på hele 2 år. Det kan vi give fordi vi har så meget tillid til vores reservedele og kvaliteten af vores professionelle tekniker.

Vi reparerer stort set alle typer smartphones, tablets og apple computerer. Under fanebladet ’priser’ kan du se nogle af de mærker vi ofte modtager, nemlig iPhone, iPad, Samsung og Nokia.

Ja, vi køber gerne gamle og brugte smartphones og tablets. Prisen afhænger helt af kvalitet og alder. Vi køber kun produkter der har medfølgende kvittering.

FastFix

Frederiks Allé 134, 8000 Aarhus C

Telefon: 42420718
Mandag – Fredag : 10:00 – 17:30
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Få Rutevejledning