Min titel sideindhold

iPhone Reparation

HURTIG REPARATION, GOD KVALITET, BILLIG PENGE!
Få din iPhone repareret på under en time og til markedets bedste priser, hos Fastfix står vi klar med et professionelt og erfarent team der kan klare 90% af alle reparationer på under en time. Nogle opgaver som at skifte glas og skærm klarer vi endnu hurtigere end det. Du oplever knapt nok at savne din iPhone før du har den tilbage! Vi har ingen tidsbestilling, bare kig forbi vores butik midt i Århus og få din iPhone tilbage samme dag.
2 års garantiWalk-in servicePrisgaranti

DK's Bedst Anmeldte Reparatør!

iPhone Reparation Århus

Vi udfører alle typer af reparationer på iPhones og på alle modeller – iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 og 7 Plus. Typisk er det udskiftning af skærm som vi udfører, fordi skærmen er gået i stykker, har fået skrammer eller andre skader. Vi kan klare alle former for problemer med din iPhone uanset om det er en knap der er holdt op med at virke, et kamera der ikke fungerer som det skal, et batteri der skal skiftes eller en software fejl. Vi klarer det hele og har reservedele i markedets højeste kvalitet liggende til næsten alle reparationer.

Hvorfor vælge os?

24 MÅNEDERS REKLAMATION

Da vi tror så meget på vores egne reparatører og teknikere tør vi også godt give en ekstra lang reklamationsret. Vi giver ikke sædvanlig 12 måneders reklamationsret men hele 24 måneder.

Reservedele af højeste kvalitet

Hos os er du sikker på at de reservedele vi bruger er af højeste kvalitet på markedet. For os er det vigtigt at din iPhone bliver ved med at fungere, også efter et år og længere tid. Skærmglas af dårlig kvalitet vil medføre at touch funktionen ikke virker optimalt, eller at skærmen er uklar. Vi er så sikre på vores reservedeles kvalitet at vi giver 2 års reklamationsret. Du finder ikke bedre og billigere iPhone Reparation i Århus!

Hvad kan vi hjælpe med?

Diagnostik af din telefon er 100% gratis – 0 kr. – uanset hvad fejlen er.
 • Skærm - Grade A
 • Skærm - OEM Kvalitet
 • Baggcover
 • Batteri
 • Ladeport & Jackstik
 • Tænd og Sluk Knap
 • Hjem Knap
 • Kamera
 • Volume & Lydløs Kabel
 • Højtaler v. øret
 • Mikrofon
 • Musik Højtaler
 • Wifi
 • Vibarator
 • Softwareproblem & Opdatering
 • Vandskade Diagnose
 • Diagnose (Tjekke mobilen for fejl)
 • VI KLARER BLANDT ANDET

  SKÆRM SKIFTE

  En af de mest typiske skader, der forekommer på en iPhone er skærmen, der splintrer eller knuses. På en iPhone er skærmen en separat del, der betyder, at den nemt kan udskiftes og det gør, at man med et skærmskifte faktisk kan få oplevelsen af at have en ny telefon frem for blot at få lavet en reparation.

  Skærmskift eller glasudskiftning på en iPhone er en af vores specialiteter hos FastFix. Vores teknikere har stor erfaring med det og det kun være sikker på en god og hurtig service.

  Vi udfører selvfølgelig skærmskifte på alle udgaver af iPhone 4, iPhone 5 og også de nyeste iPhone 6 modeller.
  Det er vigtigt at få skiftet skærm, hvis skærmen bliver ødelagt. Skærmen er nemlig ikke kun en skæm, men byskytter også telefonen imod fugt. Har man eksempelvis sin iPhone i en fugtig lomme, så trænger fugten langt nemmere ind, hvis skærmen er i stykker,

  Et skærmskifte af en iPhone tager oftest under en time hos FastFix.

  BATTERISKIFT

  Som alt andet bliver batterier slidt. Slitage på iPhone batterier kan nemmest mærkes ved, at telefonens evne til at holde strøm bliver mindre og det går hurtigere med at telefonen bliver afladt. Det er irriterende, da det er essentielt, at have strøm for at køre de nyeste apps.

  Har du haft din iPhone et stykke tid, så kan det meget nemt betyde, at dit batteri er blevet slidt. Du kan altid komme hen til FastFix og få fortaget en undersøgelse. Så skal vi nok hjælpe dig med, at få en telefon, der kan bruges til at bruge nyere apps og samtidig kan holde til mindst en dags normal brug.

  Mange skifter faktisk deres iPhone ud, når den begynder at tabe strøm, men i virkeligheden kan man spare penge og beholde sin telefon i længere tid, hvis man får udført et batteriskift.
  Et batteriskift udføres hurtigt og med mindre, der er tale om en særdeles travl dag, så kan det udføres i butikken.

  Du skal dog være opmærksom på, at det kan være andet end en batteriet, der ligger til grund til afladningen, men vi skal nok hjælpe dig med at få den rigtige diagnose hos FastFix.

  VOLUMEKNAP

  iPhones er indrettet sådan, at volumeknappen på siden af telefonen bruges til mere end bare at skifte lydstyrken. Derfor kan det være enormt frustrerende, hvis knappen sætter sig fast eller simpelthen ikke responderer.

  Man kan dog få skiftet begge volumeknapper på sin iPhone, ligegyldig hvilken model, der er tale om. Når skiftet er sket, så er alle funktioner med volumeknappen igen til at virke.

  Især iPhone 5 og 5s kan have problemer med volumeknappen. Vi oplever derfor ikke så sjældent at skifte volumeknap på netop iPhone 5 og 5s. Har din iPhone problemer, så skal du være velkommen til at kontakte os for at høre mere om netop denne iPhone reparation.

  JACKSTIK/OPLADER

  Mange oplever, at når de sætter deres telefon til oplader, at det nærmest er som om, at den ikke rigtig virker. Det virker heller ikke at skifte selve opladeren og nogle gange er din iPhone slet ikke fuldt ladet, selvom den har siddet i kontakten længe.

  Nogle gange kan man ganske enkelt fjerne støv og skidt fra, der hvor man sætter opladerstikket i telefonen. Så er der ingen grund til at skifte delen, men hjælper dette ikke, så kan det være nødvendigt, at skifte selve stikket.

  Det tager oftest lidt længere tid end et skærmskifte, men FastFix kan næsten altid sikre dig, at du får din iPhone tilbage efter kun få timer.

  Vi går hos FastFix op i, at du får den bedste service. Derfor skal vi nok sørge for, at alle reparationer bliver udført til fuld tilfredshed.

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kigge forbi vores butik på Frederiks Alle 134, når det passer dig bedst. Vi ligger midt i Århus. Vores tekniker står altid til rådighed og klar til at hjælpe dig. Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os først og høre hvordan ventetiden er. 

  Vi klarer faktisk 90% af alle opgaver indenfor 1 time på ’normale’ dage. Hvor lang tid det tager afhænger af hvilken opgave det er. Hvis du har en skade på din skærm til din iPhone, Samsung Galaxy eller lignende, så klarer vi det på en times tid. Det samme med udskiftning af batterier, defekte knapper og kabler. Vandskader tager længere tider, fordi vi skal lave en større diagnose af hvor der er sket skader og defekter.

  Der kan være enkelte tilfælde hvor vi ikke kan hjælpe dig samme dag, til trods for vores stort lager med reservedele, da vi kan mangle enkelte dele. Er du i tvivl, kan du altid ringe og få en vurdering på hvor lang tid det tager, men du er også velkommen til at kigge forbi vores butik. Vi har altid tid til at se på opgaven.

  Vi bruger originale dele hvor vi kan få dem. De fleste producenter sælger IKKE originale dele til forhandler. Hvis du støder på en forretning der påstår det, ja så bør du nok se dig om efter et sted, der er ærlig overfor dig.

  Vores reservedele er af absolut højeste kvalitet på markedet – og kun det – derfor har vi også som en af få værksteder en garanti på hele 2 år. Det kan vi give fordi vi har så meget tillid til vores reservedele og kvaliteten af vores professionelle tekniker.

  Vi reparerer stort set alle typer smartphones, tablets og apple computerer. Under fanebladet ’priser’ kan du se nogle af de mærker vi ofte modtager, nemlig iPhone, iPad, Samsung og Nokia.

  Ja, vi køber gerne gamle og brugte smartphones og tablets. Prisen afhænger helt af kvalitet og alder. Vi køber kun produkter der har medfølgende kvittering.

  FastFix

  Frederiks Allé 134, 8000 Aarhus C

  Telefon: 42420718
  Mandag – Fredag : 10:00 – 17:30
  Lørdag: 10:00 – 14:00
  Søndag: lukket

  Få Rutevejledning